fbpx

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Aegean Docs και στη Σάμο

Με προβολές σε έντεκα αίθουσες στη Σάμο και στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου, με παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες, το Aegean Docs – Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, “σαλπάρει” την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου  για τη δέκατη πανηγυρική διοργάνωσή του.

Θα συναντήσει το κοινό του την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σε Λήμνο, Σάμο, Χίο, Ικαρία, Φούρνους, Ψαρά, Οινούσσες, Άγιο Ευστράτιο ενώ στη Λέσβο ο κύκλος των εκδηλώσεων θα ανοίξει από τις 29/9 και θα ολοκληρωθεί στις 6/10.

Δείτε το πρόγραμμα προβολών στο Καρλόβασι Σάμου, σύμφωνα με την σελίδα της διοργάνωσης:

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών προβολών είναι:

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα τρέιλερ των ταινιών που θα προβληθούν στο φετινό φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του φεστιβάλ.

Τιμώμενο πρόσωπο του Φεστιβάλ είναι ο Δανός Tue Steen Müller, ιδρυτής του European Documentary Network και πρώτος διευθυντής του Story Doc, του κινηματογραφικού ινστιτούτου, το οποίο διοργανώνει το Aegean Docs.

Δεκάδες σκηνοθέτες, παραγωγοί και κριτικοί κινηματογράφου θα συζητήσουν τις ταινίες με το κοινό των νησιών πρόσωπο με πρόσωπο στις δίδυμες έδρες του Φεστιβάλ, τη Λήμνο και τη Λέσβο και σε απευθείας σύνδεση με τους θεατές στα υπόλοιπα νησιά.

Το Aegean Docs πραγματοποιείται με την υποστήριξη και αιγίδα των Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΟΤ, ΓΓ Νησιωτικής Πολιτικής και ΕΚΚ και με τη συνεργασία του Γαλλικού Ινστιτούτου, του ΠΙΟΠ (Πολιτιστικού Κέντρου Τραπέζης Πειραιώς), των δημοτικών θεάτρων σε Λήμνο και Λέσβο και των αιθουσών των δήμων των υπολοίπων νησιών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!