fbpx

Τα αιτήματα της Σάμου στο Μέγαρο Μαξίμου κατέθεσε ο Γιώργος Στάντζος

Στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους Μυτιλήνης, Στρατή Κυτέλη, και Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, με σκοπό την από κοινού κατάθεση των αιτημάτων των τριών αυτών νησιωτικών δήμων στην κυβέρνηση.

Οι τρεις δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους δήμους, με ειδική αναφορά σε όλα τα “ανοιχτά” θέματα που αφορούν ειδικά το νησί της Σάμου.

Ο κ. Στάντζος αναφέρει ότι “εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για το μεταναστευτικό ζήτημα λόγω των αυξημένων ροών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα και την κλιμάκωση που επιχειρεί η Τουρκία βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και την ειρήνη στην περιοχή.

Η Σάμος, όπως και τα άλλα νησιά των συνόρων μας, συνδέουν την ανάπτυξή τους με τις συνθήκες ασφάλειας και με ειδικά χρηματοδοτημένα προγράμματα που θα τονώσουν την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

Τα αιτήματά μας και η επίλυση τους επίκαιρα,δίκαια και σταθερά υπερβαίνουν τις κομματικές γραμμές και απαιτούν συνεργασία και εθνική συνεννόηση“.

Ο υπουργός αποδεικνύει σταθερά και διαχρονικά την προσωπική του φροντίδα και στήριξη για τα νησιά μας” καταλήγει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος.

Related Articles

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

error: Content is protected !!