Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ", Νίκος Ζάχαρης

Για “δύο μέτρα και δύο σταθμά” στην επιχορήγηση επιχειρήσεων κάνει λόγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανατολικής Σάμου “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”, Νίκος Ζάχαρης.

Όπως εξηγεί, στις 20/4/2022 υπογράφεται πρόσκληση από τον υφυπουργό κ. Τσακίρη για “Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές” και αναφέρονται επιχειρήσεις με έδρα περιοχές που έπληξαν οι πυρκαγιές (Β. Εύβοια) και οι σεισμοί (Αρκαλοχώρι Κρήτης, Ελασσόνα-Τύρναβος Θεσσαλίας) με επιχορήγηση έως 18000 €.

Στις 31/8/2022 τροποποιείται η πρόσκληση αυτή, προκύπτουν αλλαγές και προστίθενται στις παραπάνω περιοχές και επιχειρήσεις με έδρα δραστηριότητας την Αρχαία Ολυμπία, τους τρεις δήμους της Κεφαλονιάς και τον δήμο Δυτικής Σάμου.

“Παραλείπεται ο δήμος Ανατολικής Σάμου, λες και οι επιχειρήσεις της Ανατολικής Σάμου, δεν έχουν πληγεί από την πανδημία, ούτε υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές (σεισμός-πλημμύρα).

Τελικά ο κ. Τριαντόπουλος, που αντιμετωπίζεται από τους εδώ δημάρχους ως άγγελος-προστάτης της Σάμου, γιατί μας συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ακόμη και στην αντιμετώπιση των επιχειρήσεων της Σάμου.

Ας έρθει ο κ. Τριαντόπουλος να μας πει ότι στη μονοεδρική Κεφαλονιά οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιχειρήσεις της Σάμου τα τελευταία δύο χρόνια” δηλώνει ο κ. Ζάχαρης.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!