Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ανατολικής Σάμου προανήγγειλε-επισημοποίησε ουσιαστικά το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Στάντζος, με κείμενό του στα social media.

Αναλυτικά, η ανάρτηση-μήνυμα του δημάρχου προς τους πολίτες έχει ως εξής:

“3 χρόνια. Δώσαμε μάχη σε κάθε μας βήμα και τη δώσαμε μαζί. Κοινωνία, φορείς, εργαζόμενοι και αιρετοί. ΜΑΖΙ σε δυσκολίες πρωτόγνωρες για τον τόπο μας και την αυτοδιοίκηση. Ξεπεράσαμε παραταξιακές λογικές του παρελθόντος με τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Ακούμε, συζητάμε, διορθώνουμε, γινόμαστε πιο ωφέλιμοι. Δεν υποκύπτουμε, παρ’ όλη την πίεση, σε συμφέροντα μικροπολιτικά ή προσωπικά.

Είμαστε ένας δήμος και ένα νησί που έχει δοκιμαστεί από μύριες και πρωτόγνωρες δοκιμασίες, ο οποίος οφείλει να εργάζεται ενωμένα, μεθοδικά, δίχως αποκλεισμούς και αποτελεσματικά.

Οι συνεργάτες μου, αιρετοί και υπηρεσιακοί, έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό με συνεχή αγώνα και περιορισμένα μέσα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστώ.

Είμαι αποφασισμένος, με το όποιο προσωπικό κόστος, να διατηρηθεί το κλίμα πολιτικού πολιτισμού με σεβασμό στη διαφορετική άποψη. Το πολιτικό ήθος θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή και από πλευράς μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για αυτό. Τιμώ τους ανθρώπους που ξεκινήσαμε και συνεχίσαμε μαζί στην ΑΝΑΣΑ και όσους βρεθήκαμε μαζί στη δύσκολη αυτή διαδρομή μέσα από τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ. Τιμώ τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης. Τιμώ και ευχαριστώ όλους εσάς που, δίχως προσωπικό αντάλλαγμα, μου προσφέρετε ηθική στήριξη, ελεύθερη γνώμη και τη γόνιμη κριτική σας. Είμαι εδώ για όλους ανεξαιρέτως, δίπλα στον κάθε πολίτη.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον, τις δυνατότητες και τις παθογένειες του Οργανισμού και βέβαια του τοπικού πολιτικού μας συστήματος, δεν θα παρασυρθώ σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, διότι αυτό δεν θα επιτρέψει στον δήμο να εργαστεί με βάση τις πραγματικές προτεραιότητες και θα αποβεί τελικά απολύτως ζημιογόνο για την τοπική μας κοινωνία. Στη δημοκρατία κανένας αναντικατάστατος. Δηλώνω επίσης ότι θα εργαστώ με το ίδιο πάθος και την αντίληψη της συλλογικότητας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και τα συμφέροντα του Δήμου Ανατολικής Σάμου και τη σθεναρή διεκδίκηση των συμφερόντων του νησιού μας στα κέντρα των αποφάσεων.

Αισιοδοξούμε και εργαζόμαστε μεθοδικά με ενότητα υπομονή και δύναμη για το καλύτερο του τόπου μας. Με εσάς μαζί.

Σας χρειαζόμαστε εδώ και για τη συνέχεια.

Σας ευχαριστώ”.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!