Φωτογραφία: Samos Voice

Τέσσερα θέματα που αφορούν τη Σάμο και την Ικαρία θα συζητηθούν την Πέμπτη 25 Αυγούστου στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 09:00 το πρωί.

Τα μέλη της οικονομικής επιτροπής της Π.Ε Σάμου θα προσέλθουν για τη συνεδρίαση στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Σάμου, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί διαφόρων οικονομικών θεμάτων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που αφορούν τα νησιά του Νομού Σάμου είναι αναλυτικά τα ακόλουθα:

– Έγκριση του πρακτικού 21/2022 της γνωμοδοτικής επιτροπής του άρθρου 221 του Ν. 4412/2016 της Π.Ε. ΣΑΜΟΥ, για τον διαγωνισμό παροχής υπηρεσιών 1/2022, διενέργειας δολωματικών ψεκασμών, ετών 2022 – 2024, στο πλαίσιο του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου και εισήγηση για την κατακύρωση του αποτελέσματος

Εισηγητής: Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού ελέγχου ΠΕ Σάμου, Γ. Κατσικογιάννη.

Θέμα 20ο: Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ», προϋπολογισμού 365.042,69€ με Φ.Π.Α.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης καθώς και το σχέδιο αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του δήμου Ικαρίας για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ προϋπολογισμού 80.000,00€ με ΦΠΑ.

Εισηγητής: Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Σάμου, Γεώργιος Βασιλείου.

Έγκριση αποτελέσματος επιτροπής διαγωνισμού (ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ) για τον Διαγωνισμό αριθμ. 2/2022 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2022,2023» (Προϋπολογισμός: € 100.089,60 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%).

Εισηγητής: Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας ΠΕ Σάμου,Γεώργιος Σειτανίδης.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!