Πρόσκληση απευθύνει ο δήμος Δυτικής Σάμου προς τους πολίτες, φορείς, συλλόγους, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, το τοπικό Επιμελητήριο και τις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022, με θέμα “Καλύτερες συνδέσει” και σύνθημα “Συνδυάζω-Μετακινούμαι” (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Οι πολίτες παροτρύνονται να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της περιοχής τους και με ορθή επιλογή του τρόπου μετακίνησης αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την υγεία όλων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν, έως και τις 24 Αυγούστου 2022, στο email dimosdytikissamou@gmail.com, τις προτάσεις για τη διοργάνωση δράσεων.

“Mε την ομαδική προσπάθεια και τον συλλογικό σχεδιασμό, μπορούμε να πετύχουμε την αναβάθμιση του δήμου μας!” τονίζει η δημοτική Αρχή.

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!