Σε δωρεά ενός τροχήλατου νοσηλείας ειδικών προδιαγραφών, για την άμεση ενίσχυση της νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου “Άγιος Παντελεήμων”, καλύπτοντας σημαντική λειτουργική ανάγκη, προχώρησε την Τρίτη ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου.

Η παράδοση έγινε παρουσία εκπροσώπων του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου και της αντιπροσωπείας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, αποτελούμενης από τους Εμμανουήλ Ισιδώρου (πρόεδρο), Αργύρη Μανέτα (αντιπρόσωπο του Ομίλου δια το Ντουμπάι), Δημήτριο Κυριαζή (προ. πρόεδρο) και Ευγένιο Χαρδαβέλλα (Β. διοικητή 2475 Π.Δ.Ρ. Ρόταρυ Ελληνική Επικράτεια).

Σύμφωνα με τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου, “ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες τόσο της διοικητού του Γ. Νοσοκομείου κ. Αφροδίτης Αγγέλη, όσο και του διευθυντού της Μ.Ε.Θ. και της Ιατρικής Υπηρεσίας Γ.Ν.Σ., ιατρού παθολόγου κ.Φάμπιο Τζιαρντίνα, για την πάντοτε άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου από τον Ροταριανό Όμιλο.

Η από ετών άριστη συνεργασία του Ροταριανού Ομίλου Σάμου με τις εκάστοτε διοικήσεις τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, όσο και των λοιπών δημοσίων φορέων και Σωμάτων Ασφαλείας επιφέρει πάντοτε άμεσα χρήσιμο και εποικοδομητικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την πρόοδο της κοινωνίας μας εν γένει”.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!