Την καθυστέρηση της κήρυξης της νοτιοδυτικής Σάμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς του φετινού Ιουλίου επισημαίνει ο περιφερειακός σύμβουλος της Συμπαράταξης Πολιτών, Μανώλης Κάρλας.

Ο κ. Κάρλας αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Μάθαμε από την Πολιτική Προστασίας της Περιφέρειας ότι μόλις χθες 11 Αυγούστου προωθήθηκε από την Μυτιλήνη το από 25 Ιουλίου 2022 σχετικό αίτημα του Δήμου Δυτικής Σάμου προς τα Αρμόδια Κεντρικά Όργανα και την Κυβέρνηση για την κήρυξη της νοτιοδυτικής Σάμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξ αιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και καταστροφές στη Οικονομία και στην φυσιογνωμία της συγκεκριμένης περιοχής.

Δηλαδή, δυστυχώς, έναν ολόκληρο μήνα χρειάστηκαν οι αρμόδιοι για να συντάξουν και να διαβιβάσουν προς το Κράτος των Αθηνών ένα απλό αλλά βασικό χαρτί που αφορούσε την πυρόπληκτη Σάμο..

Από αντανακλαστικά στο Βόρειο Αιγαίο σκίζουμε.

Πραγματικά, πήραν για μια ακόμα φορά, φωτιά οι πολιτικές διαδικασίες που αξιοποιεί η Περιφερειακή Αρχή Μουτζούρη – Χριστόφα και των Ανεξάρτητων στην ταχύτητα διεκπεραίωσης των αιτημάτων και της επίλυσης των προβλημάτων του τόπου και να τα γρήγορα αποτελέσματα, ορατά κι αόρατα.

Άλλωστε τα ξέρουμε όλα αυτά κι απ’ την πρεμούρα τους και για τον σεισμό της Σάμου.

Είναι τόση η σβελτάδα και η γρηγοράδα τους που έφτασε πλέον η ώρα , όπως λένε πολλοί, να κηρυχθούν κι αυτές οι υβριδικές πολιτικές συμπεριφορές σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μήπως και δούμε Θεού πρόσωπο…

Το γοργόν και χάριν έχει ή όπως το μεταφράζουν στην Λέσβο , αλλά μόνο για τα υπόλοιπα νησιά , σπεύσατε βραδέως , κάνει καλό στην Υγεία και στην Περιφέρειά μας εν γένει..
Κατά τα λοιπά αναμένουμε την μάμμην.

Άλλωστε εμείς εδώ στην Σάμο δεν έχουμε Πιπίνη αλλά μόνον πιπίνια“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!