Σε “απόλυτο κλίμα σύμπνοιας και ανοιχτού διαλόγου” διεξήχθη, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, η συνάντηση εκπροσώπου της με εκπροσώπους του ΕΚΣ και των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, τη Δευτέρα, στα γραφεία της, στο νέο δημαρχιακό μέγαρο Πυθαγορείου, για να συζητηθούν δια ζώσης σημαντικά θέματα (αμοιβής, απασχόλησης, επιδομάτων κ.α.). Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν και σχετικό υπόμνημα με τις προτάσεις τους.

Την Ένωση Ξενοδόχων εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Γιώργος Χατζηδημητρίου, ο οποίος, σύμφωνα με τους ξενοδόχους, “άκουσε προσεχτικά όλες τις διεκδικήσεις των εκπροσώπων των εργαζομένων. Με απόλυτη κατανόηση και διάθεση υποστήριξης, καταγράφηκαν και αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους του πιο σημαντικού κλάδου της τοπικής μας οικονομίας“.

Η Ένωση δηλώνει πως “αρχή της ήταν και θα είναι πάντα ο διάλογος και οι νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες, γι’ αυτό και συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να ενημερωθούν πλήρως όλοι οι ιδιοκτήτες και διευθυντές των ξενοδοχειακών μονάδων / μελών του νησιού μας και να επανέλθουμε στο τέλος της σεζόν, όπου το Διοικητικό Συμβούλιό μας θα μπορεί να συνεδριάσει και ψηφίσει για όλα τα ζητούμενα αναλυτικά, με γνώμονα πάντα την σωστή και υγιή ανάπτυξη του τουρισμού”.

Όπως συμπληρώνει, “η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου συνεχίζει να εργάζεται με συνεχείς επαφές για την ενίσχυση του τουρισμού με πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας, πιστεύοντας πάντα ότι η ραχοκοκαλιά κάθε επιχείρησης είναι οι ίδιοι οι υπάλληλοί της”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!