Στους Φούρνους βρέθηκε για τρεις μέρες ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ., από την Παρασκευή 29 έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της “Γιορτής Μελιού” που διοργάνωσε ο τοπικός Σύλλογος Επαγγελματιών.

Η χορευτική ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ. εντυπωσίασε με την παρουσίαση χορευτικού αποσπάσματος από την επιτυχημένη παράσταση “Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι”.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Χορευτική Ομάδα Φούρνων με χορούς από το νησί τους. Το γλέντι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα από τη Λέρο.

“Δεν υπάρχουν λόγια για τη θερμή υποδοχή της σαμιώτικης αποστολής στους Φούρνους, τόσο από τους κατοίκους, όσο και από τα μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων” αναφέρει ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ., που ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Φούρνων, Χρήστο Γλαρό, και τα μέλη του συλλόγου, για την υπέροχη υποδοχή και διαμονή. Ευχαριστεί επίσης τους χορευτές, τον χοροδιδάσκαλο και τους φίλους του που ταξίδεψαν ως το γειτονικό νησί του νομού μας, εκπροσωπώντας επάξια τη Σάμο στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό για τους Φούρνους.

Πριν την επιστροφή στη Σάμο, δόθηκε η υπόσχεση ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. να ξαναταξιδέψει σύντομα και πάλι στους Φούρνους παρουσιάζοντας ολόκληρη την παράσταση με τον τίτλο “Όλα ξεκίνησαν απ’ το φανάρι”.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα!

   

Φωτογραφίες: ΧΟΡ.Ο.Σ.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!