Φωτογραφία: Reeldrone

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου, κατόπιν απόφασης του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της Ημέρας της 198ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης.

Συγκεκριμένα, από τις 6 το απόγευμα της 5ης Αυγούστου έως τις 2:00 τα ξημερώματα της επομένης θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου, από το Σιδερένιο Γεφύρι έως και την περιοχή του Πυθαγορείου.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στη συγκεκριμένη οδό θα ισχύσουν οι απαραίτητες κατά περίπτωση προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου και το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Από την πλευρά του, ο δήμος Ανατολικής Σάμου ενημέρωσε πως θα διατίθεται χώρος στάθμευσης πλησίον του Δημοτικού σχολείου Πυθαγορείου, καθώς και στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου.

Με τη σειρά του το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου απευθύνει σύσταση στους οδηγούς να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στην περιοχή Ταρσανάς, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του λιμένα Πυθαγορείου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!