Φωτογραφία αρχείου

Τις ευχές και τα συγχαρητήριά τους για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασαν δημόσια τη Δευτέρα ο δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, και ο αντιπεριφερειάρχης παιδείας και δια βίου μάθησης Β. Αιγαίου, Στέλιος Καμπούρης.

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρου Λυμπέρη:

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του νομού μας που πέτυχαν μετά από επίπονη προετοιμασία και προσήλωση στο στόχο τους, την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στα παιδιά τους σε έναν αγώνα που απαιτεί κόπο και θυσίες.

Η επιτυχία των παιδιών, μας γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας! Εύχομαι καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας!

Για τα παιδιά που δεν πέτυχαν το στόχο τους θέλω να υπενθυμίσω ότι ένα ατυχές αποτέλεσμα μπορεί είναι ταυτόχρονα και μία ευκαιρία.

Να κυνηγάτε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία!“.

Τα συγχαρητήρια του αντιπεριφερειάρχη παιδείας και δια βίου μάθησης Β. Αιγαίου, Στέλιου Καμπούρη:

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η επιτυχία σας ανοίγει ένα νέο και δημιουργικό δρόμο προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι κόποι σας και οι προσπάθειες που καταβάλατε ανταμείφθηκαν.

Πλέον, το νέο ξεκίνημα σας οδηγεί στην Ακαδημαϊκή διαδρομή και την επαγγελματική σας καταξίωση.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στα παιδιά που προσπάθησαν, δίνοντας τον προσωπικό τους αγώνα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη ζωή σας θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό να μην σταματήσετε να ονειρεύεστε και πάντα να βάζετε τους δικούς σας στόχους.
Τέλος, μεγάλη είναι η συμβολή των εκπαιδευτικών και των γονέων, οι οποίοι στήριξαν και στάθηκαν δίπλα σας, ενθαρρύνοντας σας σε όλη τη διαδρομή κι αξίζει να τους συγχαρούμε θερμά.

Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά!

Υπενθυμίζεται ότι τις ευχές τους προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών είχαν εκφράσει λίγες μέρες νωρίτερα και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουντζούρης, όπως και ο μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσέβιος.

Θυμηθείτε παρακάτω τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους:

Τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνου Μουτζούρη:

Θα ήθελα να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των εξετάσεων στα Ανώτατα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Το θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών τους είναι η ανταμοιβή τους για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Τους συγχαίρω και τους εύχομαι καλή δύναμη στην επόμενη πορεία τους και λαμπρή επιτυχία στις προσπάθειες που θα χρειαστεί να καταβάλουν μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσους δεν κατάφεραν τώρα να επιτύχουν το στόχο που είχαν θέσει. Θα ήθελα να τους πω ότι αυτό είναι απλώς ένα μήνυμα να συνεχίσουν τη προσπάθεια με μεγαλύτερη ζέση και αγάπη για ότι θα ήθελαν να επιτύχουν στη ζωή. Οι εξετάσεις που έδωσαν είναι μόνο ένας σταθμός και μία μάχη. Στο ταξίδι της ζωής υπάρχουν πολλοί σταθμοί και πολλές μάχες και η μεγαλύτερη πρόκληση μάθησης είναι να μετατρέπουμε την κάθε αποτυχία σε επιτυχία, με καλύτερη προετοιμασία μετά από κάθε δυσκολία.

Από την πλευρά μας ως Περιφερειακή Αρχή το καθήκον μας είναι να διαμορφώνουμε τις καλύτερες συνθήκες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για όλους“.

Η ανακοίνωση του μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, κ. Ευσεβίου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών:

Αγαπητά μου παιδιά,

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σας συγχαίρω για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Ιδρύματα της Χώρας μας. Σας εύχομαι πατρικά πάντοτε ο δρόμος σας να φωτίζεται από το φως του Χριστού και της διδασκαλίας Του.

Συγχαίρω δε τόσο τους γονείς σας όσο και τους διδασκάλους σας για την συμβολή τους και τις προσπάθειές τους. Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία. Η τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται πάντα κοντά σας συμπαραστάτης στους ευγενείς αγώνες της ζωής σας.

Με ευχές και πατρική αγάπη
Ο Επίσκοπός σας
+Ο Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!