“Τα προβλήματα που αφορούν κυρίως τη στελέχωση του ΓΝ Σάμου είναι υπαρκτά, γνωστά και διαχρονικά και αφορούν όλες τις Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας και ιδιαίτερα των ακριτικών νησιωτικών περιοχών” επισημαίνει ο βουλευτής του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Όπως σημειώνει, “η καταγραφή της συμβολής μου στην ενίσχυση του ΓΝ Νοσοκομείου Σάμου σε όλους τους τομείς, δεν είναι της παρούσης, αλλά θα παρουσιασθεί προσεχώς με στοιχεία και όχι ευχολόγια, κραυγές ή αφορισμούς”.

Ο κ. Στεφανάδης επιθυμεί, όπως αναφέρει, να διευκρινίσει ενέργειά του, που αφορά επιστολή στους δύο δήμους της Σάμου, προκειμένου, εάν είναι δυνατόν, να συμβάλουν στην παροχή επιπλέον κινήτρων σε γιατρούς ειδικοτήτων για να καλύψουν κενά του Νοσοκομείου.

“Την πρακτική αυτή άλλωστε (που επιτρέπει ο Νόμος) έχουν υιοθετήσει και πολλοί άλλοι νησιώτικοι δήμοι, όπως ο (πτωχότερος) δήμος Ικαρίας…

Η επιστολή απεστάλη θεσμικά στους κ.κ. δημάρχους και όχι δημοσιοποιώντας την για ενδεχόμενα δημιουργία εντυπώσεων, στα ΜΜΕ.

Αντί θεσμικής απάντησης (ή μη απάντησης), ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Κιάσος (τον οποίο τιμώ ως γιατρό με διαχρονική προσφορά), από ραδιοφωνικό σταθμό, μου επιτέθηκε επιχειρηματολογώντας περί του αντιθέτου.

Η πάγια άποψή μου είναι ότι τα προβλήματα του Νοσοκομείου και της Υγείας δεν πρέπει να είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης σε κανένα επίπεδο, τοπικό ή γενικότερο.

Γιατί ή Υγεία και η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από πολιτικά πρόσωπα, πολιτικά κόμματα ή κυβερνήσεις…

Είμαι αναγκασμένος να δημοσιοποιήσω την επίμαχη επιστολή” αναφέρει ο κ. Στεφανάδης και την παραθέτει:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν. ΣΑΜΟΥ - Δήμαρχοι Σάμου

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!