Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουλίου στην πρωτεύουσα του νησιού την “Λευκή Νύχτα”, μία μοναδική βραδιά που φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Τα μαγαζιά κατά τη διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” θα είναι ανοιχτά από τις 19:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και θα διαθέτουν στους καταναλωτές τις μεγαλύτερες προσφορές του έτους, ενώ σε όλο το Βαθύ θα διοργανωθούν πάρτι και διάφορα happenings.

Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί και το έκτακτο πρόγραμμα λεωφορείων του ΚΤΕΛ Σάμου (τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 227302726 2) για τη βραδινή μεταφορά των επισκεπτών προς και από την πόλη της Σάμου:

Το Λιμεναρχείο Σάμου ανακοίνωσε τις ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή, προς διευκόλυνση της διοργάνωσης της “Λευκής Νύχτας”:

“Το Σάββατο 30 Ιουλίου, από ώρα 19:00 έως πέρας εκδηλώσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση της εκδήλωσης χρόνο, διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου, επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη από το ύψος του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως την κάθετη στην παραλιακή οδό, οδό Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα της 79 ΑΔΤΕ, του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα ασθενοφόρα, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και μόνον κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Λευκή Νύχτα διοργανώνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!