fbpx

Παραλιακή πόλεως Σάμου: Κλειστή για τα οχήματα το βράδυ της Τετάρτης 20/7

Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμένα Σάμου το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουλίου, λόγω λήψης μέτρων τάξης και αστυνόμευσης κατά την διεξαγωγή συναυλίας* της μπάντας του Λιμενικού Σώματος στην Πλατεία Πυθαγόρα αποφάσισε ο Λιμενάρχης Σάμου.

Από ώρα 19:30 έως το πέρας της εκδήλωσης, και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση της εκδήλωσης χρόνο, διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος χερσαίας ζώνης λιμένα Σάμου, επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη, από το ύψος του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως την κάθετη στην παραλιακή οδό, οδό Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ»), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα της 79 ΑΔΤΕ, του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα ασθενοφόρα, η διέλευση των οποίων θα επιτρέπεται σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης και μόνον κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και από Διεύθυνση Αστυνομίας – Τμήμα Τροχαίας Σάμου

Κατόπιν απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, από την 19:30 ώρα της 20-07-2022 έως την 00.00 ώρα της 21-07-2022, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στο Βαθύ της Σάμου, στα τμήματα των οδών: Γραμμού (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Π. Κουντουριώτη), Πυθαγόρα, Αγίου Νικολάου (από τη συμβολή της με την οδό Πυθαγόρα έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου), 25ης Μαρτίου (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Καλομοίρη), Γυμν. Κατεβαίνη (από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Σβορώνου έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Σταμάτη) και Αρχ. Κυρίλλου (από τη συμβολή της με την οδό Θεμ. Σοφούλη έως τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Σταμάτη), λόγω της διεξαγωγής της πολιτιστικής εκδήλωσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. (συναυλία της μπάντας του Λιμενικού Σώματος).

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στις προαναφερόμενες οδούς, θα ισχύσουν οι απαραίτητες -κατά περίπτωση- προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

* Η συναυλία της μπάντας του Λιμενικού Σώματος στην Πλατεία Πυθαγόρα αρχίζει στις 21:00 και γίνεται στο πλαίσιο των αθλητικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που  διοργανώνονται από 17 έως 20 Ιουλίου στον δήμο ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του αθλητικού camp “Samia 2022”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Ενημερωθείτε μέσα από το κανάλι μας στο Viber

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Related Articles

error: Content is protected !!