Στη σημερινή συμπλήρωση τριών ετών από τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του 2019 και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό αναφέρεται ο βουλευτής του Νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, που σημειώνει:

“Σε έναν κόσμο με τόσα συσσωρευμένα προβλήματα και προκλήσεις, η κυβέρνηση που επέλεξε ο ελληνικός λαός όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά προχώρησε τη χώρα και την ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς. Χθες ο Πρωθυπουργός στη Βουλή παρουσίασε με στοιχεία το τεράστιο αυτό έργο, ειδικότερα στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα. Παράλληλα, η κυβέρνηση θωράκισε τη χώρα από αυτούς που επιβουλεύονται την ακεραιότητά της και με μία πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εξωστρέφεια δημιούργησε στερεές και πανίσχυρες συμμαχίες.

Ιδιαίτερα για τον πολύπαθο νομό μας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επέδειξε ένα πρωτόγνωρο ενδιαφέρον στην άμεση και τη διαχρονική επίλυση των προβλημάτων μας. Το έμπρακτο αυτό ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από την έλευση στον νομό μας, εκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατ’ επανάληψη του Πρωθυπουργού, όλων των κορυφαίων υπουργών και πολλών ανώτατων κρατικών αξιωματούχων. Και βέβαια το ενδιαφέρον για τη Σάμο αποτυπώνεται στα 126.000.000 ευρώ που χορηγήθηκαν για την αποκατάσταση των καταστροφών, στην επίλυση του μεταναστευτικού που ταλάνιζε το νησί και ευτέλιζε τη ζωή των κατοίκων, στην επίλυση του χωροταξικού και τόσων άλλων εμβληματικών έργων.

Το μέλλον προδιαγράφεται και για τη χώρα και για τον νομό μας ευοίωνο.

Τα επόμενα χρόνια με την ψήφο του ελληνικού λαού η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που άλλαξε τη μοίρα της Ελλάδας, μετά τη μεταπολίτευση, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίζει το σπουδαίο έργο που έχει αναλάβει.

Επ’ αγαθώ των Ελλήνων και της φίλτατης πατρίδας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον πολύπαθο νομό μας.

Η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του κυβερνητικού ενδιαφέροντος.

Η όποια δικαιολογημένη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας από τον καταστροφικό σεισμό, την πλημμύρα, το μεταναστευτικό και την ακρίβεια, με την αμέριστη συμβολή της κυβέρνησής μας θα ξεπεραστεί.

Έρχονται καλύτερες μέρες!”.

«Η υγιής δυσαρέσκεια είναι προάγγελος της προόδου…» (Μαχάτμα Γκάντι​)”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!