Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Σάμου “Φάρος” προγραμματίζει μέσα στον Ιούλιο δύο βιωματικά εργαστήρια με την χρήση λογοτεχνικών κειμένων και άλλων αφηγηματικών μέσων στο Καρλόβασι και την πόλη της Σάμου.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, στο πλαίσιο της συνέχισης της συνεργασίας του με την τοπική κοινότητα κατά τη θερινή περίοδο,

Το πρόγραμμα των βιωματικών εργαστηρίων είναι:

1. Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου – “Χατζηγιάννειο”, Καρλόβασι – 15 Ιουλίου 2022 από ώρα 7.00 μ.μ. έως 9.30 μ.μ.

Οικογένεια, Ταυτότητα και Συνέχεια

Το Εργαστήριο “Οικογένεια, Ταυτότητα και Συνέχεια”, που είχε προγραμματιστεί στο Καρλόβασι για την 15η Ιουλίου, αναβλήθηκε λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή Μαραθοκάμπου και της απώλειας δύο ανθρώπινων ζωών. Το Κέντρο Πρόληψης “Φάρος” θα ενημερώσει για την νέα ημερομηνία σύντομα.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 22730 23443 (Σάμος) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpfaros@gmail.com έως και την Τετάρτη 13/7/22.

 

2. Δημόσια Βιβλιοθήκη Σάμου, πόλη της Σάμου – 20 Ιουλίου από ώρα 7.00 μ.μ. έως 9.30 μ.μ.

Με τις λέξεις φτιάχνουμε βιώματα και με τα βιώματα φτιάχνουμε λέξεις

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 22730 23443 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpfaros@gmail.com έως και την Τετάρτη 20/7/22.

Όσοι ενδιαφέρονται να λαμβάνουν πληροφόρηση για τις δράσεις που οργανώνει ο “Φάρος” μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα και ηλεκτρονική διεύθυνση) στο kpfaros@gmail.com, να ακολουθούν στο facebook το Κέντρο Πρόληψης Φάρος ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας www.kpfaros.gr.

Όλες οι δράσεις του “Φάρου” παρέχονται δωρεάν.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!