Τη Σάμο διαφήμισε για τα καλά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον πανελλαδικής εμβέλειας “Real Fm” (του Νίκου Χατζηνικολάου) ο Γιώργος Στάντζος, μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής στην Αμαλία Κάντζου και τον Αλέξανδρο Κόντη.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου έκανε λόγο για “σχεδόν γεμάτο” από επισκέπτες νησί, για αφίξεις που συνεχίζονται, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό, αλλά και από ξένους που φθάνουν μέσω Τουρκίας. Εμφανίστηκε ικανοποιημένος που “η τουριστική κίνηση πηγαίνει πολύ καλά” και θα πάει ακόμα καλύτερα με το Samos Pass.

Ωστόσο, επισήμανε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι αυξημένες τιμές στα ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, ζήτημα που, όπως είπε, αφορά κατά βάση τις εταιρείες. Έθεσε, όμως, κα θέμα επιδότησής τους-λήψης μέτρων από την κεντρική Πολιτεία για το υψηλό κόστους τους.

Αναφερόμενος στη γειτονική Τουρκία, περιέγραψε κλίμα ανησυχίας αλλά και ετοιμότητας των νησιωτών κατά μήκος του Αιγαίου, έναντι της συνεχιζόμενης τουρκικής ρητορικής και ενεργειών από την πλευρά Ερντογάν. Υπογράμμισε εμφατικά πάντως πως το σκηνικό της τρέχουσας περιόδου “δεν επηρεάζει την οικονομική ζωή” του τόπου.

Ο κ. Στάντζος αναφέρθηκε και στις ομορφιές του νησιού, εξηγώντας γιατί πρέπει κανείς να επισκεφθεί την όμορφη Σάμο!

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ο δήμαρχος:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!