Σε τακτική δικάσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου προσδιορίστηκε η δίκη των δύο συλληφθέντων τα ξημερώματα της Κυριακής στο Βαθύ επιχειρηματιών εστίασης.

Αρχικά, με εισαγγελική εντολή, η δίκη τους είχε οριστεί για την Παρασκευή 1η Ιουλίου στο Αυτόφωρο, είχε προγραμματιστεί και συγκέντρωση συμπαράστασης από συναδέλφους τους, και όχι μόνο.

Τελικά, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, μετατέθηκε για το φθινόπωρο.

Στο ίδιο τραπέζι

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης, στο δημαρχιακό μέγαρο Ανατολικής Σάμου, με θέμα τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συγκλήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του γενικού αστυνομικού διευθυντή Βορείου Αιγαίου υποστράτηγου Ελευθέριου Ντουρουντού, του αστυνομικού διευθυντή Σάμου ταξίαρχου Δημήτριου Μαϊστρέλλη, του δημάρχου Γιώργου Στάντζου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Κολλάρου και των προέδρων των συλλόγων εστίασης Σάμου, Κοκκαρίου, Πυθαγορείου, Ηραίου, του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και των Ενοικιαζομένων Δωματίων.

Σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, “το νησί μας ενωμένο προχωράει, ξεπερνάει τα προβλήματα και καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές του”.

Φωτογραφίες: Δήμος Ανατ. Σάμου

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!