Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων εστίασης και των καταλυμάτων στη Σάμο για τον δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2022 σε σχέση με το αντίστοιχο δίμηνο του προηγούμενου έτους, κάτι το οποίο οφείλεται στον περιορισμό των ημερών καραντίνας σε σχέση με το 2021, ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι ο τζίρος είναι ακόμα μεγαλύτερος και από τον τζίρο του αντίστοιχου διμήνου το 2019!

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ την Τρίτη, για τις επιχειρήσεις του κλάδου καταλυμάτων και εστίασης στη Σάμο με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων (για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση), ο κύκλος εργασιών το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2022 ανήλθε σε 1.690.436 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 144% σε σχέση με τo δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2021 οπότε είχε ανέλθει σε 658.560 ευρώ.

Το θετικό στοιχείο είναι ότι ο τζίρος το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2022 ήταν περίπου 14% μεγαλύτερος ακόμα και από τον τζίρο του αντίστοιχο διμήνου του 2019, δηλαδή την εποχή πριν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο κύκλος εργασιών για τις επιχειρήσεις του κλάδου καταλυμάτων και εστίασης στη Σάμο με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2019 ήταν 1.415.669 ευρώ.

Δείτε τα στοιχεία για τα δίμηνα Μαρτίου – Απριλίου κατά τα έτη 2019 – 2022 στην Σάμο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!