Ξεκίνησε την Τετάρτη από την πόλη της Σάμου η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, τα οποία καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης και αποτελούν εστίες μόλυνσης για τις γειτονιές.

Ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Μιχάλης Μητσός, δήλωσε σχετικά μέσα από τη σελίδα του στο facebook:

Αυξάνουμε την φροντίδα για το δημόσιο χώρο, σεβόμαστε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, ενδιαφερόμαστε για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής μας και σας θέλουμε συμμάχους.

Ένα ακόμη χρόνιο πρόβλημα του δήμου βρίσκει τη λύση του.

Συνεχίζουμε και στις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου μας“.

Δείτε ένα slideshow με φωτογραφίες απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη της Σάμου!

Ο δήμος Δυτικής Σάμου

Με ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του δήμου Δυτικής Σάμου ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από δημόσιους χώρους.

Από τον Δεκέμβριο του 2021 έχουν σημανθεί 34 οχήματα στις ευρύτερες περιοχές του δήμου και έχει ορισθεί η αρμόδια τριμελής επιτροπή “Εκτίμησης κινητών πραγμάτων για εκποίηση”.

Σε συνέχεια αυτών και για την αποφυγή τυχόν παράλειψης εγκαταλελειμμένων οχημάτων που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώσουν την υπηρεσία ώστε να προβεί στις νόμιμες διαδικασίες σήμανσης και απομάκρυνσης.

Η ενημέρωση μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά στο 22730 79457 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και ηλεκτρονικά στο enviromental.service@mwsamos.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!