Το SUP (StandUp Paddleboarding) είναι ένα ανερχόμενο καλοκαιρινό άθλημα που αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς και στη Σάμο, προσφέροντας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης στους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού.

Στο άθλημα αυτό χρησιμοποιούνται μεγαλύτερες σανίδες surf, όπου η πλευστότητα υπερτερεί της ταχύτητας, ή της ευελιξίας μέσα στο νερό, πάνω στις οποίες ο surfer στέκεται όρθιος, ή και γονατιστός (με προβολή τους ενός γονάτου), και κωπηλατεί βαστώντας ένα μονό κουπί που προσαρμόζεται στο ύψος του.

Μία γεύση από SUP στη Σάμο προσφέρει το παρακάτω βίντεο στο κανάλι της Reeldrone στο YouTube:

Το βίντεο είναι μία παραγωγή που έγινε στο πλαίσιο της τουριστικής εκστρατείας “Samos, Explore Within” του δήμου Ανατολικής Σάμου, με σκοπό την προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί και το SUP είναι σίγουρα μία από τις πολλές ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες που μπορούν να έχουν οι επισκέπτες στο νησί.

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κατινάς, σχολιάζοντας το βίντεό του, αναφέρει:

Με το SUP να κερδίζει την αγορά και το ενδιαφέρον του κοινού, η Σάμος δίνει το “παρών” προσφέροντας εκπληκτικά τοπία για βόλτες και άθληση.

Ακολουθήσαμε τη Φωτεινή με αφετηρία το Κοκκάρι, για να καταλήξουμε στα Αυλάκια κάνοντας ήρεμο κουπί. Μία απολαυστική διαδρομή με τη θάλασσα να συνδυάζεται υπέροχα με τους επιβλητικούς ορεινούς όγκους και ένα καταγάλανο βυθό γεμάτο ζωή, να ολοκληρώνει το παραμυθένιο σκηνικό.

Είναι ένα σχετικά εύκολο σπορ για όλες τις ηλικίες, που ανάλογα τις συνθήκες χαρίζει ποικίλες δροσερές εμπειρίες“.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ:

   

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!