Ατέλειωτες ευκαιρίες για εναλλακτικές μορφές άθλησης προσφέρει η Σάμος και αυτό αποδεικνύεται και από το βίντεο του καναλιού της Reeldrone στο YouTube, με θέμα την αναρρίχηση  των μελών μιας οικογένειας το αναρριχητικό πεδίο της Ζωοδόχου Πηγής, στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού.

Το βίντεο είναι μία παραγωγή που έγινε στο πλαίσιο της τουριστικής εκστρατείας “Samos, Explore Within” του δήμου Ανατολικής Σάμου, με σκοπό την προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί και η αναρρίχηση είναι σίγουρα μία από τις πολλές ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες που μπορούν να έχουν οι επισκέπτες στο νησί.

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κατινάς, σχολιάζοντας το βίντεό του, αναφέρει:

Τα γυρίσματά μας μάς έφεραν στο αναρριχητικό πεδίο της Ζωοδόχου Πηγής και παρέα με τον Μάριο και τα υπέροχα κορίτσια του, είχαμε την ευκαιρία να τον ακολουθήσουμε στο ανέβασμά του, αλλά και να απολαύσουμε την απρόσκοπτη θέα προς τις παραλίες της Μουρτιάς, της Μικρής και της Μεγάλης Λάκκας.

Το νησί μας προσφέρεται για αναρρίχηση, καθώς διαθέτει περίπου 100 καλά οργανωμένες αναρριχητικές διαδρομές με βαθμό δυσκολίας από 5Β έως 7C, που σε συνδυασμό με την απίστευτη θέα που συνοδεύει την αναρρίχηση σε πλαγιές και πεδία, κάνουν τη δραστηριότητα τουλάχιστον ελκυστική για τους μυημένους και μη“.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο:

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!