Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ), σε συνεργασία με ταξιδιωτικό γραφείο του Ευδήλου, διοργανώνει εκδρομή στην Ικαρία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Σάββατο 11 με Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα της εκδρομής είναι το εξής

“Αναχώρηση από το Βαθύ (Μαλαγάρι) το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 στις 17:10 με το “Blue Star Myconos” και άφιξη στην Ικαρία στις 19:20.

Διαμονή δύο βράδια στο ξενοδοχείο Αθέρας (στον Εύδηλο), με πρωινό. Επισκέψεις και ξεναγήσεις στο Καραβόσταμο, τον Εύδηλο, το Γιαλισκάρι, τον Αρμενιστή, την παραλία Να, την Παναγία Θεοκτίστη και το Χριστό Ραχών.

Προαιρετικά όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μεγάλο Ικαριώτικο γλέντι με την ορχήστρα ‘Χοροσταλίτες’ (δε συμπεριλαμβάνεται στη τιμή).

Αναχώρηση επιστροφής από τον Εύδηλο Ικαρίας τη Δευτέρα 13/6 στις 14:30 με το Blue Star Myconos και άφιξη στο Καρλόβασι στις 15:40 για επιστροφή στο Βαθύ με το λεωφορείο μας.

Τιμή κατά άτομο 130 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται, εισιτήρια πλοίου, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο “Αθέρας” στον Εύδηλο, οι μετακινήσεις στις εκδρομές με δικό μας λεωφορείο από τη Σάμο και ταξιδιωτική ασφάλιση”.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945448797 και 6975576584 ή με μήνυμα στη σελίδα Facebook: Χορευτικός Όμιλος Σάμου/ΧΟΡ.Ο.Σ.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!