Η Σάμος, και ιδιαίτερα το Κοκκάρι, είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ελλάδα για τους λάτρεις του windsurfing.

Αυτό διαπιστώνεται και από το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της σαμιώτικης εταιρείας Reeldrone, στο πλαίσιο της τουριστικής εκστρατείας “Samos, Explore Within” του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά του νησιού, οι κόντρες, η φιγούρα και οι τούμπες είναι η καθημερινότητα των σέρφερ.

Οι λάτρεις του windsurfing, εκμεταλλευόμενοι τους σταθερούς ανέμους του τοπικού κλίματος του νησιού, πλανάρουν με ταχύτητα.

Στο Κοκκάρι, οι αθλητές απολαμβάνουν το θαλάσσιο αυτό άθλημα με απόλυτη ασφάλεια, σε νερά χωρίς ρεύματα, χωρίς βράχια και υφάλους και με μόνιμη επίβλεψη από το τοπικό surf-centre, που με αμεσότητα ανταποκρίνεται με το γρήγορο σκάφος του.

Η θέα που παρατηρεί ο αναβάτης είναι μοναδική: Επιβλητικοί καταπράσινοι ορεινοί όγκοι συναντούν το τυρκουάζ των κυμάτων που προσθέτει στην απόλαυση για ένα πραγματικά αξέχαστο session.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τη μαγεία του windsurfing στη Σάμο, μπορείτε να κάνετε μαθήματα στο μεγάλο Surf Club του νησιού, αφού επικοινωνήσετε με e-mail στο geosak@otenet.gr.

Στο Surf Club μπορείτε να απολαύσετε και να μάθετε windsurfing για όλα τα επίπεδα, για όλες τις συνθήκες με το καλοκαιρινό δροσερό μελτέμι να ωθεί με δύναμη τα πανιά σας!

Θα διασκεδάσετε με slalom, freeride, freestyle, wave ενώ θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε ιστιοσανίδα, ανεξαρτήτως ηλικίας, τις πρωινές ώρες, που η ένταση του ανέμου είναι μικρή.

Πηγή βίντεο, φωτογραφιών και κειμένου: Κανάλι Reeldrone στο YouTube και Reeldrone.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!