Τα περίφημα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου ενθουσίασαν το κοινό για μια ακόμη φορά στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση “Prowein” στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, καθώς συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τόσο των οινολατρών, όσο και σημαντικών αντιπροσώπων του οινικού χώρου.

Οι νέες κυκλοφορίες του ΕΟΣ Σάμου, αποτέλεσμα της εκλεκτής ποιότητας μοσχάτου σταφυλιού που παράγουν οι αμπελοκαλλιεργητές – μέλη του Συνεταιρισμού και η σύγχρονη, τεχνολογικά προηγμένη οινοποίηση και εμφιάλωση, κατέδειξαν το δυναμισμό του σαμιακού terroir και την υψηλή ποιότητα του Μοσχάτου Σάμου.

Οι γνωστές ετικέτες της γκάμας του Συνεταιρισμού κρατούν σταθερά την καταξιωμένη τους πορεία στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας και των γειτονικών χωρών.

Οι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού στην έκθεση “Prowein”, η οινολόγος, Ευαγγελία Αργυρού, και ο εμπορικός διευθυντής, Τίτος Φραντζής, πραγματοποίησαν εκτός των άλλων και μια σειρά επαφών εδραίωσης και περαιτέρω ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών με τους σημαντικότερους επαγγελματίες του χώρου.

Η “Prowein” θεωρείται η σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί. Σε αυτήν συγκεντρώθηκαν και φέτος όλοι εκπρόσωποι του ευρωπαϊκού οινικού εμπορίου, ενώ σημείωσε επίπεδα συμμετοχής που ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη.

Για τον Συνεταιρισμό της Σάμου και τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων που κάνουν τη διακίνηση των οίνων, η συγκεκριμένη έκθεση έχει μεγάλη βαρύτητα καθώς η Γερμανία είναι μια από τις χώρες όπου σημειώνεται αύξηση εξαγωγών σαμιακών οίνων.

Δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή του ΕΟΣ Σάμου και των Ελληνικών Κελλαριών Οίνων στη διεθνή έκθεση οίνου “Prowein” στη Γερμανία!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!