Την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Σάμου, προκειμένου να δοθεί έμφαση στα παρακάτω αντικείμενα:

1) Πορεία υλοποίησης των δράσεων, που οι συμμετέχοντες φορείς στο Σ.Ο.Π.Π. δεσμευτήκαν για την υλοποίηση τους κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. στο πλαίσιο προετοιμασίας για την νέα αντιπυρική περίοδο.

2) Θέματα συνεργασίας μεταξύ των οικείων υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος και των Δασικών Υπηρεσιών που αφορούν τις δράσεις πρόληψης και προστασίας των δασικών εκτάσεων από δασικές πυρκαγιές όσο και στην παροχή υποστήριξης και στην διασφάλιση άμεσης συνδρομής, από τις οικείες Δασικές υπηρεσίες προς τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

3) Θέματα που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και δασικές εκτάσεις.

4) Θέματα που αφορούν την ενημέρωση του κοινού για την λήψη μέτρων πρόληψης από κινδύνους που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές.

5) Ενημέρωση σε ότι αφορά την εκπαίδευση των μελών των εγγεγραμμένων στο Μητρώο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικών Οργανώσεων.

6) Τοποθέτηση Υδατοδεξαμενών σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 902.Φ.702.15 έγγραφο της Π.Υ. Σάμου

Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη των εμπλεκομένων
φορέων που βρίσκονται εκτός νήσου Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!