Πηγή φωτογραφίας www.ertnews.gr

Τις δημόσιες ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της κοινότητας Μυτιληνιών, Γ. Ελευθερόγλου, προς τους κοινοτικούς σύμβουλους Κλ. Αξιώτη, Ν. Φτυνογιάννη, και προς την δημοτική σύμβουλο και πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μ. Κονδύλη – Πανουράκη, “για την υποστήριξη που παρείχαν στην υλοποίηση του έργου που αναλάβαμε έναντι της κοινότητας” εκφράζει δημόσια ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ Σάμου, Χρήστος Παπακοσμάς, που επισκέφθηκε πρόσφατα με ιατρικό κλιμάκιο την Κοινότητα Μυτιληνιών.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κ.Υ Σάμου ο κ. Παπακοσμάς αναφέρει:

Τονίζουμε το γεγονός πως οι κάτοικοι της κοινότητας αγκάλιασαν το έργο του κλιμακίου ξεπερνώντας σε επισκεψιμότητα κατά την διάρκεια της παρουσίας του κάθε παλαιότερο δεδομένο.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε στην παροχή βοήθειας του αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Β. Πανουράκη, στηρίζοντας το έργο μας για παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προς τους κατοίκους της νήσου.

Θερμά ευχαριστούμε όλες και όλους για τα παραπάνω και δηλώνουμε πως είμαστε σε ετοιμότητα για παροχή οποιασδήποτε Ιατρικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας όποτε αυτή μας ζητηθεί“.

Φωτογραφία: ERTNews.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!