Βραβείο για την προσφορά του απονεμήθηκε στον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, Νικόλαο Βακάκη, στις 29 Απριλίου, στη διάρκεια του 62ου τριήμερου Κεντρικού Συνεδρίου του Ρόταρυ, που διεξήχθη στην πόλη του Βόλου.

Κατά την έναρξη του Ροταριανού Συνεδρίου, τελέστηκε ο Αγιασμός από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος διαβίβασε τις ευλογίες και την πατρική αγάπη του μητροπολίτη κ. Ιγνατίου προς τους Ροταριανούς για το έργο τους.

Στο Ροταριανό Συνέδριο συμμετείχαν σημαντικοί παράγοντες της επιχειρηματικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής, ακαδημαϊκής-εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής κοινότητας.

“Ο Νικόλαος Βακάκης, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ηγήθηκε επάξια της συλλογικής προσφοράς του μεγάλου έργου του Ροταριανού Ομίλου Σάμου, είναι ακέραιος χαρακτήρας, αφοσιωμένος οικογενειάρχης, άριστος επιχειρηματίας, καταξιωμένος στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας, συνεχίζοντας να προσφέρει τα μέγιστα, προς όφελος της αναβάθμισης της Σάμου σε όλα τα πεδία” αναφέρει ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!