Φωτογραφία: Νίκος Δραπανιώτης

Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που κυκλοφόρησε χθες, Τρίτη, δημοσιεύτηκε ο διορισμός της Αφροδίτης Αγγελή ως προσωρινής διοικήτριας των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας.

Ειδικότερα, στο σχετικό άρθρο, αναφέρεται:

“Διορίζουμε την ΑΓΓΕΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Αποστόλου, με Α.Δ.Τ.: **, Πτυχιούχο του Νοσηλευτικής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, με πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας και περισσότερα από πέντε (5) χρόνια εργασιακής εμπειρίας, ως Προσωρινή Κοινή Διοικήτρια στα διασυνδεόμενα Γ.Ν. ΣΑΜΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και Γ.Ν. – Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ, αρμοδιότητας 2ης Υ. Πε. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/07, με βαθμό 1Ο, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Κοινού Διοικητή, σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4735/2020. (Αρ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 8938102123/15-04-2022).

(Αρ. βεβ. της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου του Υπουργείου Υγείας: 1575/15-04-2022).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως”.

1+ΦΕΚΝΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Φεβρουαρίου είχε ολοκληρωθεί η αποδοχή της παραίτησης του Νίκου Στεφανή από τη θέση του κοινού διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Ικαρίας, έπειτα από 25 μήνες θητείας, με σκοπό να διεκδικήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές θέση στη Βουλή.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο κ. Στεφανής αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τη νέα διοικήτρια και να της παραδώσει και τυπικά τη διοίκηση.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!