Φωτογραφία αρχείου ΠΒΑ

Την έγκριση επιπλέον 17 επενδύσεων, που προέκυψαν από τη διαδικασία αξιολόγησης ενστάσεων, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, στο πλαίσιο της προσκλήσεως του Επιχειρησιακού Προγράμματος Β. Αιγαίο 2014-2020 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το πρόγραμμα με τίτλο “Ενίσχυση υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση πατεντών, καινοτομιών και νέων παραγωγικών / επιχειρηματικών ιδεών για τη βελτίωση της παραγωγικής τους δραστηριότητας ή / και για την ανάπτυξη νέων προϊόντων”.

Με την εν λόγω απόφαση εγκρίθηκαν συνολικά 42 προτάσεις, προϋπολογισμού 6.339.690,1 € που θα χρηματοδοτηθούν. Συνεπώς, διατέθηκαν επιπλέον 3.339.690,1€ των αρχικά προγραμματιζόμενων πόρων του προγράμματος.

Σε δήλωσή του, ο κ. Μουτζούρης σημείωσε πως “η ενίσχυση της υγιούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητάς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρειά μας και προς τούτο προχωρήσαμε σε υπερδέσμευση του προγράμματός μας και στήριξη των επενδύσεων, που εκτιμάται πως θα φέρουν σημαντικές προοπτικές για τα νησιά μας.

Προς την ίδια κατεύθυνση, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027, που βρίσκεται σε τελική φάση υποβολής και έγκρισης”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!