Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη το τριετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Mediterranean Cheese & Wines”!

Οι πρωταγωνιστές, η γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, οι γλυκείς οίνοι ΠΟΠ της Σάμου και οι ΠΟΠ/ΠΓΕ οίνοι της Enoteca Emilia Romana, μάγεψαν για άλλη μια βραδιά τους παρευρισκομένους.

ODipWSET Στέφανος Κόγιας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Allegro”, όπου ο DipWSET Στέφανος Κόγιας μύησε τους εκλεκτούς καλεσμένους στα μοναδικά χαρακτηριστικά των ΠΟΠ κρασιών της Σάμου, οι οποίοι παράλληλα είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν “gourmet” πιάτα με συνταγές από γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ.

H δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου

Το γαστρονομικό αυτό “event” συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ προσκεκλημένοι ήταν δημοσιογράφοι, opinion leaders του κλάδου διατροφής και επαγγελματίες της εστίασης και των καναλιών διανομής της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Παντελής Σκαρλάτος, ο πρόεδρος της εταιρείας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, η οποία ήταν ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος, ενώ ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γεώργιος Σέργης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΑΣ Νάξου και ο Τίτος Φραντζής, εμπορικός διευθυντής της ΕΟΣ Σάμου.

Ο Παντελής Σκαρλάτος, πρόεδρος της εταιρείας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, η οποία ήταν ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος “Mediterranean Cheese & Wines”
Ο Γεώργιος Σέργης, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΑΣ Νάξου
O Τίτος Φραντζής, εμπορικός διευθυντής της ΕΟΣ Σάμου

Σκοπός του Ευρωπαϊκού τριετούς προγράμματος “Mediterranean Cheese and Wines”, με χώρες στόχο την Ελλάδα, την Ιταλία, την Γαλλία και την Γερμανία, ήταν η αύξηση της αναγνωρισιμότητας προϊόντων Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε.), καθώς και η προβολή και εδραίωση του μεσογειακού και ευρωπαϊκού τρόπου διατροφής με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με την οποία ολοκληρώθηκε το τριετές ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Mediterranean Cheese & Wines”!

Πηγή: SamiaAmpelos.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!