Πρωτοβουλία για παροχή έκπτωσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν στελεχώσει τις δομές εκπαίδευσης των νησιών της χώρας, για το σχολικό έτος 2021-2022 προκειμένου να διευκολυνθούν για τη μετάβασή τους στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές ανέλαβαν και φέτος τα υπουργεία Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Το σύνολο των ακτοπλοϊκών εταιρειών θα προσφέρει έκπτωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα), για το διάστημα από 15/4/ έως και 2/5/2022, η οποία θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από και προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής:

– Aegean speed lines

– Fast ferries

– Attica Group (Super Fast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Sea Ways)

– Sea Jets

– Levante Ferries

– Minoan Lines

– Ζante Ferries

– ANEK Lines

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τις εταιρείες.

Σύμφωνα με τα δύο υπουργεία, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών, οι οποίοι επιτελούν ιδιαίτερο λειτούργημα και προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, και η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ευχαριστούν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες “για την, όπως πάντα, αγαστή συνεργασία και την έμπρακτη ανταπόκρισή τους”.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!