Φωτογραφίες από τη σελίδα του ΕΟΣ Σάμου στο facebook

Οι ονόφιλοι της Βόρειας Ελλάδας απόλαυσαν τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, περνώντας από το εξαιρετικά καλαίσθητο περίπτερο 12 της 30ης Διεθνούς Έκθεσης Detrop Boutique, που πραγματοποιήθηκε από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Χάρη στην εξαιρετικά δυναμική αποστολή του ΕΟΣ Σάμου που είχε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια των γευσιγνωστικών παρουσιάσεων, τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του Συνεταιρισμού, αλλά και όλες οι νέες κυκλοφορίες, τράβηξαν το ενδιαφέρον του οινόφιλου κοινού με τις μοναδικές τους γεύσεις και την υψηλή τους ποιότητα, ενισχύοντας τη φήμη των πολυβραβευμένων σαμιώτικων κρασιών και αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.

Ιδιαιτέρως επιτυχημένα ήταν και τα επιχειρηματικά ραντεβού, ενώ το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των παράλληλων γευσιγνωστικών εκδηλώσεων όπου και πάλι τα σαμιώτικα κρασιά, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η συνολικότερη εικόνα της έκθεσης, θύμιζε εποχές προ της πανδημίας, ωστόσο είχαν ληφθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών.

Με συνολικά 350 εκθέτες, συμμετοχές από 23 χώρες και περισσότερους από 130 Hosted Buyers από 22 χώρες, η διεθνής έκθεση DETROP boutique κατέδειξε για μια ακόμη φορά το δυναμισμό της.

Δείτε φωτογραφίες από το περίπτερο του ΕΟΣ Σάμου στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Detrop Boutique 2022” στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!