Αρχίζουν τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 08:00 τα δρομολόγια του ταχύπλοου καταμαράν “Dodekanisos Pride” με αφετηρία τη Σάμο, με τα οποία θα εξυπηρετούνται και τα νησιά Φούρνοι, Ικαρία, Αγαθονήσι, Αρκοί, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος και Κως.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Κυριακή 3, Απριλίου, το πλοίο θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο από την Ρόδο προς τη Σάμο, με ώρα αναχώρησης από το νησί των ιπποτών στις 11:00 και ώρα άφιξης στο λιμάνι του Πυθαγορείου στις 16:20.

Το καταμαράν θα εκτελεί δρομολόγια από και προς Σάμο έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, το νησί του Πυθαγόρα θα συνδέεται μέσω του “Dodekanisos Pride” και με την Αστυπάλαια, κάθε Σάββατο, ενώ το ίδιο πλοίο θα δένει και κάθε Τετάρτη στην Αστυπάλαια.

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με την έναρξη των φετινών δρομολογίων, η πλοιοκτήτρια εταιρεία, Dodekanisos Seaways, αναφέρει τα εξής:

Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των νησιωτών και ενώνει τη Σάμο με υπόλοιπο Αιγαίο. Με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του Dodekanisos Pride, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και επιθεώρησής του στον Πειραιά.

Κύριος σκοπός του δρομολογίου είναι να διευκολυνθεί η τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια, να εξυπηρετηθούν οι μετακινήσεις τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Εκπαιδευτικών και των Δημοσίων Υπαλλήλων“.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα δρομολογίων του “Dodekanisos Pride” για το 2022:

Μπορείτε επίσης να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δρομολογίων στην ιστοσελίδα της Dodekanisos Seaways, επιλέγοντας ημερομηνίες από 3/4 έως 23/10/2022.

Επίσης μπορείτε από τώρα να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από την ιστοσελίδα της Dodekanisos Seaways.

ENGLISH:

Highspeed ferry catamaran, “Dodekanisos Pride”, will operate from Pythagorion of Samos to Dodecanese islands in 2022, from April 3 until October 23 and the tickets are already available.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!