Όλους τους κατοίκους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς της περιοχής καλεί ο δήμος Ανατολικής Σάμου, να προσφέρουν, ενόψει Πάσχα, τυποποιημένα τρόφιμα και ρούχα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, για τη στήριξη των κατοίκων του νησιού που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς και μέσω της ιστοσελίδας www.samoswelfare.gr ή και μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με IBAN: GR 4601 727080005708076497738 για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου.

“Ευελπιστούμε να σταθείτε συμπαραστάτες για την ενίσχυση και προώθηση της προσπάθειας αυτής ώστε να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βιώσουν όπως πρέπει τις Άγιες ημέρες των εορτών του Πάσχα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να επισημάνουμε τη σπουδαιότητα της προσφοράς σας για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα αναγκαία προς διάθεση προϊόντα, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε” δηλώνει η δημοτική Αρχή.

Όπως σημειώνει, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου έχει ως βασικό σκοπό του την κοινωνική προστασία και την κάλυψη βασικών αναγκών οικονομικά αδύναμων πολιτών, μόνιμων κάτοικων του νησιού, με τη διάθεση προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και με την ενεργή συμμετοχή και ευαισθησία επιχειρήσεων, εθελοντικών συλλόγων, αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλιών, ωφελούνται πάνω από 300 νοικοκυριά από όλο το νησί της Σάμου, που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!