Σε δύο από τις σημαντικότερες εκθέσεις των ελληνικών κρασιών στον κόσμο την “Oenorama” και την “Oenotelia 2022” έδωσαν και πάλι το “παρών” τα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα της ποιοτικής τους γεύσης αλλά και την καινοτομία των νέων οινοποιήσεων.

Έκθεση Οινόραμα 2022

Ένα από τα πιο σημαντικά οινικά ραντεβού για οινόφιλους αλλά και τον διεθνή  επαγγελματικό κόσμο δόθηκε και πάλι στο Ζάππειο Μέγαρο 12,13 & 14 Μαρτίου 2022, με αυστηρή τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας κατά covid.

   Τα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου, στις γνωστές ετικέτες που έχουν κερδίσει τη διεθνή καταξίωση αλλά και τις καρδιές των καταναλωτών, καθώς και οι νέες κυκλοφορίες των «Άθικτων Οίνων» και τα «Αρχέγονα Εδάφη» καθήλωσαν τους οινολάτρες σε όλη τη διάρκεια αυτού του τριήμερου.

Ο σαμιακός αμπελώνας με τη μοναδική δυναμική του, έφερε και πάλι τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού με τα υπέροχα αρώματα και την αξέχαστη γεύση, στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών και του εμπορικού κόσμου!

Ο ΕΟΣ Σάμου, κατά γενική ομολογία, είχε μια έντονα δυναμική παρουσία στο φετινό «Οινόραμα», που συμπλήρωσε επάξια ένα τέταρτο του αιώνα ως διοργάνωση-θεσμός στο χώρο του οίνου.

Έκθεση Foodexpo-Oenotelia

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν τις πύλες της έκθεσης Oenotelia στις 12-13 και 14 Μαρτίου 2022, για να γνωρίσουν από κοντά τον πλούτο του σαμιακού αμπελώνα, τα ονομαστά σε όλον τον κόσμο μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού, να γευτούν τις νέες οινικές δημιουργίες στα πρότυπα των διεθνών τάσεων αλλά και να κλείσουν επωφελείς εμπορικές συμφωνίες.

Οι επαγγελματίες του τουρισμού, της μαζικής εστίασης, της χονδρικής και της οργανωμένης λιανικής είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν  και να εκφράσουν τα άκρως επαινετικά τους σχόλια για τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου αλλά και τον «Βουνίτη», «Προφήτη» και «Ερημίτη» από τη σειρά των «Άθικτων Οίνων».

Φέτος στην OENOTELIA αυξημένος ήταν και ο αριθμός των διεθνών αγοραστών, καθώς 150 και πλέον σημαντικοί wine buyers από αγορές-στόχους του εξωτερικού βρέθηκαν στην έκθεση, ενταγμένοι στο hosted buyer program της FOOD EXPO 2022.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη του ΕΟΣ Σάμου πραγματοποίησαν μια σειρά από b2b συναντήσεις με εμπορικό ενδιαφέρον, ενώ οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος το σαμιακό αμπελώνα, μέσα από ειδικές γευστικές δοκιμές.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!