Η οικογενειακή επιχείρηση “Εν Αρχή Οινολόγος” ιδρύθηκε στο Πυθαγόρειο της Σάμου, πριν από περίπου 40 χρόνια, και δραστηριοποιείται αδιάκοπα ως φυσικό τουριστικό κατάστημα. Αισίως, εδώ και 22 χρόνια, έχει περάσει στη δεύτερη γενιά.

Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από είδη δώρων, αναμνηστικά, καλλυντικά και τοπικά προϊόντα.

Σ’ όλη αυτή την πορεία είμαστε προσηλωμένοι στο ήθος και την τιμιότητα στις συναλλαγές με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας. Στόχο μας αποτελεί διαχρονικά όχι μόνο η πώληση των προϊόντων μας, αλλά και η στήριξη με όλο εκείνο το φάσμα υπηρεσιών που προβλέπονται για μια επιχείρηση του είδους. Είμαστε από τους τυχερούς που κέρδισαν την αναγνωρισιμότητα σαν επιβράβευση για τις φιλότιμες προσπάθειές μας.

Στη διάρκεια των ετών δημιουργήσαμε πολλούς φίλους και πιστούς πελάτες από όλον τον κόσμο. Μετά από απαίτησή τους και με δεδομένες τις συνθήκες που επέβαλε η κρίση του Covid, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας στο Διαδίκτυο, ώστε να τα κάνουμε προσβάσιμα και να συμβάλλουμε στη διάδοση της ελληνικής κουλτούρας, ανεξάρτητα από την απόσταση.

Ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου υπήρχε πάντα στις προτεραιότητες, η πραγματικότητα ωστόσο δεν το επέτρεπε λόγω έλλειψης χρόνου. Οι νέες συνθήκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δημιουργήσουμε κάτι νέο, που θα δουλέψει με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησης, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και εν τέλει τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Έτσι, με την πίστη ότι κάθε δυσκολία αποτελεί μια πρόκληση, δημιουργήσαμε το www.SamoShop.gr.

Ξεκινήσαμε με την προβολή των προϊόντων που υπάρχουν ήδη στην παρακαταθήκη του καταστήματος, ωστόσο βασικό μέλημα παραμένει η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Υπάρχει ήδη αναρτημένη μια συλλογή από περίπου 3.000 κωδικούς που ενημερώνεται και ανανεώνεται συνεχώς με προτεραιότητα τα τοπικά προϊόντα.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να κάνουμε όσο γίνεται πιο ευχάριστες και εύκολες τις online αγορές των πελατών μας και είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις συστάσεις και κριτικές.

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες προϊόντα του SamoShop.gr:

Από την ομάδα του “Εν Αρχή Οινολόγος” / SamoShop.gr

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!