Όλους τους νέους και τις νέες της Σάμου, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους, όλους τους αθλητικούς συλλόγους, τους αθλητές και τις αθλήτριες καλεί η ΚΝΕ να πάρουν μέρους στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που διοργανώνει, με αφορμή την αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το Σάββατο 19/2 στις 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Καρλοβάσου και την Κυριακή 20/2 στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βαθέος θα πραγματοποιηθούν αθλητικά τουρνουά.

Ταυτόχρονα, απευθύνει κάλεσμα για καλλιτεχνική δημιουργία, όπου οι νέοι και οι νέες δημιουργώντας το δικό τους έργο, στη μορφή τέχνης που αγαπούν και εξασκούν, όπως μουσική, ζωγραφική, graffiti, φωτογραφία κ.α. παίρνουν θέση και δυναμώνουν τον αγώνα “ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον θρέφει”.

Σύμφωνα με την τοπική ΚΝΕ, με τις πρωτοβουλίες αυτές οι Οργανώσεις της στη Σάμο “φέρνουν στο προσκήνιο την οπαδική βία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με επιχειρηματικά συμφέροντα στον αθλητισμό, αλλά και την εγκληματική δράση φασιστικών συμμοριών στη Θεσσαλονίκη και αλλού, που στρέφεται και εναντίον της αγωνιστικής δράσης του λαού και της νέας γενιάς”.

Επικοινωνία για δήλωση συμμετοχής στα αθλητικά τουρνουά και την καλλιτεχνική δημιουργία: 6972 849607, 6975 612665, 6977 175256, to.samou.kne@gmail.com

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!