Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία ούτε μέσω τηλεκπαίδευσης στη Σάμο την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, δεδομένου πως τεχνικά το σύστημα υποστηρίζεται μέσω Αθηνών. Ωστόσο, η Αττική είναι μία από τις Περιφέρειες όπου, λόγω κακοκαιρίας, κηρύχθηκε την Τρίτη αργία στο Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, άρα δεν θα υπάρχει εκεί διαθέσιμο προσωπικό.

Σε δήλωσή του, ο γ.γ. Α΄θμιας, Β΄θμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης, ανέφερε πως “λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

-Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές”.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση των δύο δημάρχων της Σάμου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης και την Τρίτη 25/1.

Σημειώνεται ότι γενική αργία κηρύχθηκε για την Τρίτη 25/1 στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κυκλάδες, Σποράδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών και τη λήψη σχετικών έκτακτων μέτρων.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!