Την επιχορήγηση του δήμου Ανατολικής Σάμου μέχρι του ποσού των 300.000 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17%, για την υλοποίηση του έργου “Αποκατάσταση ζημιών πεζοδρομίων χερσαίας ζώνης Λιμένα Σάμου λόγω της από 30-10-2020 σεισμικής δόνησης” υπέγραψε την Τρίτη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η υπουργική απόφαση προβλέπει:

1. Η ανωτέρω δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με κωδικό 2021ΣΕ03300001 «Αποκατάσταση ζημιών πεζοδρομίων χερσαίας ζώνης Λιμένα Σάμου λόγω της από 30-10- 2020 σεισμικής δόνησης» της ΣΑΕ 033 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2022 της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Η διάθεση της παραπάνω πίστωσης θα γίνεται σταδιακά ανάλογα με την εξέλιξη του έργου και μετά από έγγραφες ειδοποιήσεις της υπηρεσίας μας (Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα Φυσικών Πόρων και Ενέργειας) και υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3 Φορέας υλοποίησης και υπόλογος διαχειριστής της παραπάνω πίστωσης είναι ο Δήμος Ανατολικής Σάμου (ΑΦΜ: 997966689), ο οποίος παρακαλείται να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του έργου. Επίσης, ο Δήμος παρακαλείται για την ενημέρωση της υπηρεσίας μας σχετικά με την εξέλιξη της πορείας του έργου“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!