Φωτογραφία: Παναγιώτης Κυπριανός

“Η κυβέρνηση και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνεχείς αρωγοί στα προβλήματα του Νομού” δήλωσε με ανάρτησή του ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Όπως εξήγησε, “σήμερα υπέγραψε ο κ. υπουργός απόφαση για έκτακτη χορήγηση 300.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών της Ζώνης Λιμένος Βαθέος και την αποκατάσταση της όψης Λιμεναρχείου.

Επίσης, μας επιβεβαίωσε την ένταξη, στο ΕΣΠΑ 2021-2027, της δαπάνης για την επέκταση του Λιμένος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, του Λιμένος Ευδήλου Ικαρίας και του Λιμένος Φούρνων.

Ευχαριστούμε τον υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον γενικό γραμματέα Εμμανουήλ Κουτουλάκη για τη συνεχή συμπαράστασή τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας” ανέφερε ο βουλευτής.

Ο ίδιος γνωστοποίησε πως την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος θα επισκεφθούν τη Σάμο και τους Φούρνους για να ενημερωθούν επί τόπου για τα προβλήματα των νησιών.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!