Άρχισε η υποβολή των αιτήσεων επαναπρόσληψης για την τουριστική περίοδο του 2022 για τους εποχικά εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και επισιτισμό στη Σάμο, ενημερώνει το τοπικό σωματείο τους.

Όπως αναφέρει το σωματείο, όσοι εργάστηκαν τη σεζόν 2021, για να διασφαλίσουν τη συνέχεια της εργασιακής τους σχέσης στην ίδια επιχείρηση, με τους ίδιους όρους, τα ίδια εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, πρέπει να κάνουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους μέσω του σωματείου προς τον εργοδότη για τη νέα σεζόν 2022.

Όποιος δεν κάνει αίτηση επαναπρόσληψης χάνει τα δικαιώματα του στην επιχείρηση που εργάζεται και δεν δικαιούται καμία αποζημίωση αν δεν επαναπροσληφθεί.

“Η εμπειρία των προηγούμενων δύο χρόνων με τους πλούσιους αγώνες του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα απέδειξε ότι μόνο μέσα από τις συλλογικές και οργανωμένες διεκδικήσεις μπορούμε να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας.

Θυμόμαστε όλοι, πολύ καλά, ότι την αποζημίωση των 534€ καθώς και τα ένσημά μας, κατοχύρωναν μόνο όσοι είχαν δικαίωμα επαναπρόσληψης και με αγώνες πιέσαμε να καλυφθεί το σύνολο των συναδέλφων στα ξενοδοχεία”, επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία & Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου.

Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης και εγγραφής στο σωματείο γίνονται με την ταυτότητά ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης έως και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, σε:

Βαθύ: κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-13:00, στο Εργατικό Κέντρο, Σμύρνης 2, τηλέφωνο 2273027561.

Καρλόβασι: κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 10:00-12:00, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου στην οδό Γοργύρας, απέναντι από την Εθνική, στον 1ο όροφο, τηλέφωνο 6981178152.

“Μην πετάμε το δικαίωμά μας!

Κάνουμε όλοι αίτηση επαναπρόσληψης μέσω του σωματείου!

Γραφόμαστε στο σωματείο!

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας! τονίζει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία & Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!