Φωτογραφίες του Γιάννη Καρακωνσταντή

Σενάριο εκτέλεσης επιχειρήσεων εντός κατοικημένων τόπων εκτέλεσε το φετινό καλοκαίρι ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου “Νέμεσις””, μαζί με τακτικό τμήμα της 79 ΑΔΤΕ.

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου χρωματοσφαίρισης αναφέρουν σχετικά:

Μετά από σχετική έγκριση πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη δραστηριότητα στις 20 Ιουνίου 2021 μεταξύ του Συλλόγου μας και τακτικού τμήματος της 79 ΑΔΤΕ, σε ένα σενάριο εκτελέσεις επιχειρήσεων εντός κατοικημένων τόπων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ιεραρχία της 79 ΑΔΤΕ για την δυνατότητα η οποία μας δόθηκε και ιδιαίτερα για την παρουσία του Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του κατά την διάρκεια του εν λόγω σεναρίου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους 35 συμμετέχοντες, ο μεγαλύτερος έως τώρα αριθμός σε σενάριο χρωματοσφαίρισης στο νησί μας, όπως και επίσης τον Γιάννη Καρακωνσταντή για τις εξαιρετικές φωτογραφίες του“.

Δείτε παρακάτω δεκάδες φωτογραφίες του Γιάννη Καρακωνσταντή από το σενάριο εκτέλεσης επιχειρήσεων εντός κατοικημένων τόπων που εκτέλεσε ο Αθλητικός Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σάμου “Νέμεσις”, μαζί με τακτικό τμήμα της 79 ΑΔΤΕ!

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!