Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Σάμος αλλάΖΕΙ", Νίκος Ζάχαρης

“Ως δημοτική παράταξη επιδιώκουμε το 2022 να είναι μια χρονιά τομής με το παρελθόν και ουσιαστικής αλλαγής στη Σάμο” δηλώνει στο εορταστικό μήνυμά της η “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”.

Όπως σημειώνει, “πέρυσι, στο αντίστοιχο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, είχαμε γράψει ότι το έτος 2020 έχει καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως μια κακή χρονιά. Από τη μια η πανδημία δημιούργησε τον φόβο, την αγωνία, την ανασφάλεια, τους περιορισμούς στις ελευθερίες, την οικονομική κρίση. Από την άλλη ο φονικός και καταστροφικός σεισμός που χτύπησε τη Σάμο και δημιούργησε εκατοντάδες σεισμόπληκτες οικογένειες και επιχειρήσεις και κατέστρεψε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές (σχολεία, εκκλησίες, λιμάνια, δρόμοι, σπίτια, μνημεία).

Δυστυχώς, το 2021 αποδείχθηκε χειρότερο από όλες τις απόψεις, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε επιδεινώθηκαν και η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της”.

Πάντα όμως η έλευση κάθε νέου έτους αναπτερώνει τις ελπίδες του κόσμου για καλύτερες μέρες” αναφέρει η δημοτική παράταξη, που ζητεί για τη νέα χρονιά:

“- Να αγωνιστούμε να υλοποιηθεί επιτέλους η αποκατάσταση των καταστροφικών επιπτώσεων του σεισμού (επιτάχυνση στις αποκαταστάσεις των σεισμόπληκτων κτιρίων, ανακατασκευή σχολείων και δημόσιων υποδομών).

– Να απαιτήσουμε την ουσιαστική στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, να εμπιστευτούμε την ιατρική και επιστημονική κοινότητα ώστε να ξεμπερδεύουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

– Να διεκδικήσουμε ένα Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης της Σάμου με οραματικό Σχέδιο, εξειδικευμένο και μελετημένο Πρόγραμμα, με επιπλέον χρηματοδοτικούς Πόρους Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πέραν των υπαρχόντων οριζόντιων (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ) και οραματική Διεύθυνση.

Ως δημοτική παράταξη «η Σάμος αλλάΖΕΙ» ευχόμαστε σε όλες και όλους

– Καλή χρονιά και χρόνια πολλά

– Υγεία, αισιοδοξία, δημιουργικότητα”.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!