Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου συγκέντρωσε εθελοντικά και φέτος είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρθηκαν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους, διοργανώθηκε, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και κοινωφελών οργανισμών, σε όλη τη χώρα.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Σάμου, Λέσβου και Χίου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από συνεισφορές του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου παραδόθηκαν σε ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς της περιφέρειας και συγκεκριμένα:

Στις 23 Δεκεμβρίου από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, στο «Παντοπωλείο της Αγάπης», της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.

Στις 23 Δεκεμβρίου από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, στο Ορφανοτροφείο Μυτιλήνης.

Στις 28 Δεκεμβρίου από προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Χίου «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου “η εν λόγω δράση αποσκοπεί στη στήριξη και ενίσχυση των ιδρυμάτων και οργανισμών αυτών, στην κάλυψη των αναγκών τους, ενώ παράλληλα αποτελεί συμβολική χειρονομία έμπρακτης αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης του έργου τους και της προσφοράς τους στην κοινωνία“.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!