Κυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα της Αλεξάνδρας Γρηγορίου, η οποία κατάγεται κατά το ήμισυ από τη Σάμο και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο βιβλίο έχει τίτλο “Το μυστικό της Μελίνας” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Αρμός”.

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα

Η Μελίνα, μια δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της επιτυχημένη οδοντίατρος, προσφάτως χωρισμένη, γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Πάρη, έναν κατά πολύ νεότερό της άνδρα. Το μυστικό της μερικής στειρότητας που κουβαλάει διαπιστώνει ότι κατέτρωγε λίγο-λίγο τον γάμο της, και ανακαλύπτει ότι την επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’ όσο πίστευε.

Εκτός απ’ τη διαφορετική αντίληψη περί σχέσης που αντιλαμβάνεται ότι έχει με τη γενιά του Πάρη, καλείται να ψάξει μέσα της και να διαμορφώσει άποψη για πολλά, που μέχρι σήμερα απλώς παρατηρούσε.

Το ταξίδι στην αυτογνωσία, ο επαναπροσδιορισμός σε θέματα που είχε αφήσει στην άκρη παρασυρμένη απ’ την καθημερινότητα και ο προσωρινός χωρισμός της με τον νεαρό, που εκείνη προκάλεσε, την οδηγούν σε ένα ξεκαθάρισμα μέσα της. Τα λάθη των γονιών της, οι λανθασμένες της επιλογές, η θεώρηση της ζωής…

Μετά απ’ αυτή την εσωτερική αναζήτηση, θα βρει το κουράγιο να φέρει στο προσκήνιο το μεγάλο της μυστικό, ενώ διαπιστώνει ότι, πίσω απ’ τον έρωτά της για τον Πάρη, κάπου υποβόσκει μια λανθάνουσα αίσθηση μητρότητας που ξυπνάει μέσα της και την φέρνει αντιμέτωπη με ό,τι προσπαθούσε μάταια να αποφύγει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!