Δεξιά στο βάθρο ο Γιάννης Λυμπέρης στην 3η θέση του τελευταίου αγώνα. Στη μέση, στην 1η θέση ο Μανώλης Λυμπέρης. Αριστερά ο δεύτερος του αγώνα, Κώστας Καλογερόπουλος.

Η κατάκτηση της 3ης θέσης στο βάθρο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Σπάρτη έφερε τη 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift – στους αγώνες πλαγιολίσθησης ταχύτητας για τον Σαμιώτη Γιάννη Λυμπέρη!

Την πρώτη θέση στον πρόσφατο (11-12/12) αγώνα πήρε ένας άλλος Σαμιώτης, ο Μανώλης Λυμπέρης.

Ο Γιάννης, μετά την επιτυχία του αυτή, αναφέρει σε ανάρτησή του: “Πίσω από κάθε επιτυχία κρύβονται άνθρωποι οι οποίοι είναι το στήριγμά μου και έτσι φτάσαμε ως εδώ! Ευχαριστώ λοιπόν την ομάδα μου που δεν είναι άλλοι απο τους Χάρη Λυμπέρη και Λευτέρη Μηλιώτη, οι οποίοι δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και ήταν δίπλα μου σε κάθε αγώνα!

Οι αγώνες αυτοί όμως θα έμοιαζαν όνειρο αν δεν είχα στο πλευρό μου τον μεγάλο χορηγό Samos Express Αφοί Ν. Καραγιάννη ΕΠΕ και τους ανθρώπους του Ιάκωβο Καραγιάννη, Ανθή Καραγιάννη και Μίμη Καραγιάννη, οι οποίοι είναι ο λόγος που κατάφερα κι ακολούθησα το φετινό πρωτάθλημα! Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε! Η 2η θέση ανήκει σε εσάς!”.

Φωτογραφίες αγώνα: Κώστας Μένεγας

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!