Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την έμφυλη βία με θέμα “Ο δρόμος προς την πρόληψη” οργανώνουν ο δήμος Ανατολικής Σάμου, το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα  “Διοτίμα”.

Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την έμφυλη βία, ειδικά με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως σημειώνουν, “κάθε περιστατικό έμφυλης βίας αποτελεί και μία διαφορετική ιστορία. Παραμένει όμως έκφανση του ίδιου φαινομένου και καθρεφτίζει τις άνισες κοινωνικές σχέσεις που δομούνται και αναπαράγονται στο κοινωνικοπολιτικό επίπεδο”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχιακό μέγαρο Σάμου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 18:00

Πληροφορίες / κρατήσεις θέσεων

Για πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 22731 81030 καθημερινά 09:00-17:00 ή μέσω e-mail στο alkizei.arsis@gmail.com

Η συμμετοχή στη δραστηριότητα είναι δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμών και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων Covid -19.

Κατά την είσοδο θα επιδεικνύεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την προστασία κατά της Covid-19 είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Το Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας “Άλκη Ζέη” αποτελεί μια πρωτοβουλία της ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και υλοποιείται με τη στήριξη της UNICEF.

Το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών “Διοτίμα” λειτουργεί σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!