Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια εκπαίδευση της ομάδας αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης που έχει συγκροτήσει σε συνεργασία με την εταιρεία “New Naval Ltd”, με την οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας και υποστήριξης για σχετικά θέματα.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, ως ακολούθως:

Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο λιμάνι Μαλαγαρίου

Α’ Μέρος. Θεωρητική εκπαίδευση στην αίθουσα αναμονής του Εμπορικού Σταθμού Λιμένα Μαλαγαρίου σχετικά με τα στοιχεία οργάνωσης για την αντιμετώπιση θαλάσσιας ρύπανσης, αναφορά στις ιδιότητες τον πετρελαίου όταν έρθει σε επαφή με τη θάλασσα και Επίδειξη τον εξοπλισμού αντιμετώπισης Θαλάσσιας ρύπανσης πού διαθέτει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου στο λιμάνι Μαλαγαρίου, από 9.00 έως 11.00.

Β’ Μέρος. Διεξαγωγή άσκησης αντιμετώπισης Θαλάσσιας ρύπανσης στο λιμάνι Μαλαγαρίου με χρήση πλωτών φραγμάτων και Skimmer από 11.00 έως 14.00. Εκπαιδευτής: Εξειδικευμένος Σύμβουλος της “New Naval Ltd”.

Την εκπαίδευση μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, επαγγελματικών σωματείων και οι τοπικοί φορείς πού έχουν σχέση με τη θάλασσα και ιδιαίτερα τα λιμάνια.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ιό COVID-19. ]Οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (έως 6 μηνών), είτε αρνητικό rapίd test (48 ωρών) ή αρνητικό PCR test (72 ωρών).

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 22730 24515 και 22730 27258.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!

Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!